20 iulie 2010

Nu esti o greseala !


              Nu esti o greseala!


Esti fiinta pe care Creatorul a facut-o sa-I fie coroana creatiunii Sale. Ai felul tau propriu de a fi, ai un caracter si un temperament. Ai sentimente, pasiuni, vise, sperante, o lume a ta. Esti unic!

Ai doi ochi ce pot admira in lumina clara a diminetii cerul senin sau soarele stralucitor, ori luna palida cu suita ei din noapte, culorile dezlantuite ale apusurilor de soare, piscurile muntilor inzapezite, fulgii albi ce danseaza suspendati intre cer si pamant iarna, raurile zburdalnice, florile si iarba limpezite de picurii de roua, natura intreaga indiferent de anotimp.

Ai nas ce miroase cu nesat parfumul pajistilor smaltuite de flori, aroma intepatoare de brad.

Ai gura sa spui o vorba buna cuiva, sa dai un sfat, sa il lauzi pe Cel care te-a creat.

Ai urechi ce aud zumzetul albinelor lucratoare, taraitul greierilor, trilul pasarilor, fosnetul frunzelor toamna, glasul inconfundabil al mamei.

Ai maini care pot da o imbucatura de paine celui flamand si un pahar cu apa celui insetat, maini ce pot oferi o imbratisare celui lipsit de afectiune. Iti poti asterne pe hartie gandurile, sperantele, poti lucra si pipai.

Mai mult decat atat, ai un suflet care tanjeste dupa Creatorul Sau, dupa prezenta lui Dumnezeu. El a investit in tine talente si vrea ca tu sa le valorifici spre gloria Sa si bucuria celor ce te inconjoara.

Si pentru ca nimic nu este la intamplare, tu nu ai aparut accidental, tu nu esti o greseala! Dumnezeu a ales sa te nasi in aceste timpuri tocmai ca prin tine sa isi proslaveasca Numele. Asculta-I vocea... si nu uita: nu esti o greseala!

                                                                                  sursa: Resurse Crestine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu