Pagina Tineretului

                       Cere unei inimi sa nu iubeasca
...Cere unei inimi sa nu iubeasca...hmm...se va ¨uita¨ tare ciudat la tine spunandu-ti ca ceva nu e in regula cu tine; cum sa nu iubeasca,, cand ea din aceasta cauza exista?


...interesanta intrebare...:)
Ei bine, atunci cere-ti tie sa nu iubesti. Poti? Da, poti, atunci cand nu ai cunoscut iubirea Domnului Isus.
Nu cred ca cineva ti-ar spune: ¨Nu te indragosti!¨ Bine a spus Domnul prin Eclesiastul ¨...toate lucrurile isi au vremea lor ¨ 3:1. da, indragosteste-te, dar...nu acum...Nu cand nu trebuie...Nu starni dragostea doar de dragul de a fi cu cineva... Nu te juca cu inima ta si cu tine, caci jocul acesta poate avea un sfarsit tragic: ura, sau chiar sa ramai cu sechele devenind plictisit si sa ajungi sa nu mai crezi in dragostea Adevarata.
Stiu, e greu in lumea asta unde se sustine ideea ¨traieste clipa¨ dar nimeni nu spune ce consecinte mari poate sa aiba. De exemplu, ai o simpla simpatie pentru o persoana, se transforma in ceva mai mult decat atat si poate fara sa iti dai seama: deja tii prea mult la ea...ei bine, nu trece nici macar o luna de zile si gata, esti cu capul in nori, te-a lovit rau...e bine pana aici, dar daca persoana indragita nu are aceleasi simtaminte fata de tine? Ce faci? Nu te lasi, normal, te-am contrazis eu? Si uite asa incepi sa investesti in ceva ce poate nu merita, iar cand esti refuzat de prea multe ori apare deprimarea... hei, unde e vointa de la inceput, de ce sa te intristezi chiar acum si sa renunti dupa atatea refuzuri? Fii tare, ridica-te...erai viteaz inainte...asa simplu si fara sa iti dai seama incepi sa iti imparti inima multor persoane iar cand vei intalni pe aceea cu care vei fi toata viata ce ii mai daruiesti? Resturile?
Stiu ca poate sunt ironice sau dure aceste randuri, dar, acesta este adevarul din viata multor tineri..am trecut si eu pe aici, altfel, nu aveam idee despre ce scriu acum. Nu am spus sa nu te indragostesti...doar atunci cand este timpul...simpatizeaza o persoana dar nu mai mult de atat..te rog, ai grija de tine, si de inima ta...lasa toate framantarile tale in mana Celui care te-a creat si care iti poarta zilnic de grija. Crede-ma, El va rezolva toate lucrurile, chiar si aceste lucruri marunte cum ar fi o simpla simpatie, iar la timpul potrivit, dupa o asteptare potrivita iti va darui persoana in care va merita sa investesti sentimental si pe care sa o iubesti!
Pana atunci, asteapta, si increde-te in Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu