02 mai 2023

Invitație la conferință



Conferința Adi-Mer 2023
Este conferința națională a Bisericilor române penticostale din Italia afiliate la Assemblee di Dio in Italia (cultul penticostal italian).
Sunt bineveniți și credincioși din alte biserici evanghelice.

📆
Conferința se ține in zilele 2, 3, 4 iunie 2023 la Chianciano Terme (Provincia Siena, Toscana), în Sala Meet - Parco Fucoli.
Evenimentul va începe vineri 2 iunie dupămasa; pâna la ora 16:00 ar fii bine ca toți participanții să se cazeze la hotel, pentru că la ora 16:30 va începe primul serviciu divin. Conferința se va încheia cu prânzul de duminica.

Invitați la Conferință sunt:
* pastor Ioan Gurău - biserica penticostală Brașov
* pastor Paolo Faia - biserica penticostală ADI Parma și Sassuolo
* Alin și Florina Jivan

🏠⭐⭐⭐
Cazarea este în hoteluri de 3 stele, în camere cu 2-3 paturi. Cei care au copii vor avea posibilitatea de a avea camere cu mai multe paturi pentru a fi cu copii în cameră.
Masa se va servi în hotelul unde fiecare este găzduit. Participanții la Conferință vor fi repartizați în hoteluri în așa fel ca fiecare să poată fi împreună cu propria biserică.

💰💶
Prețul este de 100 € pentru adulți și copii peste 12 ani. Pentru copiii de la 3 la 12 ani prețul este 50 € dacă sunt cu părinții lor în cameră. Pentru copiii până la 3 ani este gratis dacă nu se cere un pat separat pentru copil.
Pentru înscriere, este necesar un avans de 50€  pentru fiecare participant adult.

Termenul pentru înscrieri este 10 Mai

Pentru cei care folosesc aplicația Telegram aici este un canal cu informații referitoare la conferință: https://t.me/Conferinta_Adi_Mer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu